Georgievski: Nuk kam kompetenca që të lirojë të arrestuarit në Hasanbeg

Kryetari i Komunës së Gazi Babës Boris Georgievski shpjegoi në një prononcim për “TV24” th se ai shkoi dje në vendin e protestës në Hasanbeg për të menaxhuar situatën dhe jo për të përshkallëzuar.

Baby Boo

“Unë menaxhova pjesën e rregullimit parandalues ​​të përshkallëzimit, në rrugën ‘Alija Abdoviq’. Unë as nuk mund t’i liroj, thjesht i sigurova ata që nuk do të humbisnin asgjë dhe se njerëzit do të liroheshin pasi të kishin përfunduar të gjitha procedurat policore. Këtë e konfirmoi sot Ministria e Brendshme. Nuk kam një kompetencë të tillë për të liruar dikë në pjesën e paraburgimit si kryetar”, tha Georgievski.

Ndërsa më herët ministri Naqe Çulev tha se Georgievski ishte në rolin e kryetarit të shtabit të krizës komuunale dhe vendimi për të dalë dhe për të qetësuar turmën u harmonizua me Ministrinë e Brendshme.