Gënjeshtrat klasike në internet, tjetër porosit të tjera të sjellin! (Foto)

Gënjeshtrat e shitjeve online mashtrojnë shumë konsumatorë, rasti i fundit që është denoncuar në Dokaz.mk ka të bëjë me faqen e shitjeve online kupime.com.mk

Baby Boo

Ju sjellim fotografitë që paraqiten online dhe fotografitë kur arrin porosia, ndryshimi është drastik.