Gazetarja shqiptare: “E di që krejt vjehrrat m’dojnë për nuse”


Ajo njihet si nje ndër gazetaret më atraktive dhe e bukur njëkohësisht. Bëhet fjalë për Edonën e cila njihet më shumë si Shoqja Edonë, një nga gazetaret shumë të përkushtuara në punën që bën. Ajo njihet edhe si një gazetare që merret shumë me të famshmit si dhe ndër gazetaret më të besuara të show bizit.

Së fundmi ajo ka postuar disa fotografi ku ka zgjedhur një mbishkrim shumë interesant që shkruan: “E di që krejt vjehrrat m’dojnë për nuse”.
E kjo ndoshta është edhe e vërtetë, nuk dihet!

Foto: Instagram/shoqjaedone