Gazetarja maqedonase që nxitën urrejtje ndëretnike! Etiketon 2 shqiptarë për vdekjen e “komitit”


Gazetarja Biljana Antonska Stojanov sot pas vdekjes së komitit Nikolla Sazdovski, tifozit 21 vjeçar, i cili para dhjetë ditësh ishte sulmuar në lagjen Autokomandë nga tre persona, gazetarja në fjalë etiketon dy shqiptarë!

Me këtë gjest ajo bën dezinformim dhe nxitje të dhunës.

Ja çfarë shkruan:

Por i akuzuari nga gazetarja Stojanova Emir Halimi, është habitur nga ky etiketim.

I pyetur nga Pa Censurë, ai sqaron se në ka kohë që gjendet jashtë shtetit dhe nuk ka të bëjë fare me këtë vepër.

Pa Censurë ka siguruar edhe pasaportën e Halimit, ku mund të shihet se personi i akuzuar nga gazetarja nga data 26.06.2018 nuk ndodhet në Maqedoni!

I akuzuari Halimi, gjithashtu ka shkruar edhe një status në facebook, ku demanton gazetaren.