Gazetarja denoncon: Në Maqedoni punojmë, pa pushim vjetor, pa ditë të lirë, me rrogë minimale!


Pas apelit që ka ngritur në rrjetin social facebook gazetari Bekim Laçi, për të denoncuar padrejtësitë që ju bëhet në punë gazetarve ka reaguar edhe gazetarja e njohur Aida Xhoni. Xhoni në mbishkrimin e Laçit ka shkruar:

“Po edhe punova rrafsh nje VIT, nuk me takoi pushim vjetor, asnje feste te lire, sepse gazetar qenkemi 24/7 si se pasmi dit ? u morrem vesh part-time, me rroge minimale, nga dita ne dite obligimet shtoheshin u bona full time, rroga su mirrke parasysh me u diskutu. DHE VENDOSA MU LARGU!” shrkuan Xhoni.