Gazetari nga Tetova: Pushteti dhe opozita hanë mish ndërsa ne speca


Gazetari nga Tetova, Urim Saliu si duhet është angazhuar në përgatitjen e turshive dhe ajvarit në sezonin e vjeshtës.

Ai ka shkruar se politikanët më paga të majmë, kanë kushte për të ngrënë ushqime të llojllojshme, përfshirë edhe mishin, ndërsa qytetarët po hanë speca.

“Kjo është jeta .Pushteti dhe opozita hanë mish ndërsa ne speca.Ky është dallimi”, ka shkruar Saliu duke postuar edhe fotografinë e mëposhtme.