Gazetari Besian Leka: Drejtesi selektive! Standarde te dyfishta! Shtet i poshter!

Shkruan Besian Leka
Dje e lirojne Sashen sot i de*nojne 3 shqiptarë me bur*gim te perjetshem dhe 2 te tjere me shume vite bu*rg.

Baby Boo
Pekon Bakery

Fatime Fetahu tash kerkon qe urgjentisht te futen ne parabur*gim te gjithe te ak*uzuarit si mase parandaluese ndaj ikjes nga mbajtja e den*imit 🙂. Pse nuk i porpozuan Sashes ose Gruevskit mase parab*urgim?!

Drejtesi selektive! Standarde te dyfishta! Shtet i po*shter!
Keto gjera nuk duhet t’i tolerojme, sot u ka ra ne koke atyre, neser na bjen neve!

Restorant Lumare