Gaxherri e Kadaj-Bujupi përplasen në emision – “Oj zojë, mos fol kur flas unë, mos fol” (VIDEO)


Një përplasje mes Besa Gaxherrit të LDK’së dhe Donika Kadajt, tash analiste ka lindur një debat i ashpër, pasi kjo e fundit tha se ‘LDK po viktimizohet me vrasjet e zyrtarëve të partisë’.

‘’Ty s’të ka ardh keq pse kanë ndodh vrasjet a. Me bo me ua lanë juve, ju i gjuni qeshtu sikur s’ka ndodh kurrëgjë. Mos fol kur flasë unë, mos fol. Zojë nuk janë këto tema se gjoja po them unë diçka nuk ke dashtë ne me ndodh kjo’’, tha Gaxherri.
‘’Nuk lëshohet ajo fjalë jeni viktimizu.’’, i tha Gaxherri Kadaj-Bujupit