Gashi nga Bogovina: “T’i lëmë anash ofendimet, qëllimi jonë është të bëjmë punë të mira“


Sonte, kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, agjendën e tij të takimeve e ka vazhduar në komunën e Bogovinës, ku u mirëpritë nga aktivistë dhe simpatizantë të koalicionit Alternativa & Aleanca për Shqiptarët.

“Sonte, në tubimin qendror që e realizuam në komunën e Bogovinës, u rikonfirmua edhe një herë se kjo komunë meriton edhe një herë të fitoj besimin e popullit. Pallati i Kulturës është tulla e artë e Bogovinës dhe f. Kamjan. T’i lëmë anash ofendimet. Qëllimi jonë është të bëjmë”, ka deklaruar Gashi.