Gashi: “Në jetën tonë ka disa çaste kur dhimbja bëhet e vështirë”


Afrim Gashi shpreh ngushëllime familjaarëve, Gashi shkruan:

Baby Boo

“Në jetën tonë ka disa çaste kur dhimbja bëhet e vështirë dhe rëndë e përshkrueshme. Por, ka ca ditë kur dhimbja i shter edhe fjalët. Kështu ishte sot Shkupi ynë.
Zoti i pastë mëshiruar ata që sot i strehuam në tokë, ndërsa ia dorëzuam Qiellit dhe Ai u dhashtë durim e fuqi familjarëve të tyre për ta përballuar këtë dhimbje!”