“Garë” në autostradën Veles-Shkup-Kumanovë – Dhjetëra gjoba të vendosura për tejkalim shpejtësie

Njësiti mobil për siguri në komunikacionin rrugor sot ka kryer kontroll të intensifikuar aksionar në magjistralen Veles – Shkup – Kumanovë për sanksionimin e automjeteve që lëvizin me shpejtësi më të madhe se shpejtësia e lejuar, me ç’rast janë sanksionuar 68 drejtues mjetesh.
Prej tyre, 20 automjete kanë lëvizur me shpejtësi mbi 50 kilometra në orë më shumë se shpejtësia e lejuar, dhe pesë automjete me shpejtësi mbi 70 kilometra në orë më shumë se shpejtësia e lejuar.

Baby Boo