Ganiu bashkë me arsimtarë e nxënës dhurojnë piktura në institucionet shëndetësore

Në ditën botërore të shëndetësisë, kryetari i komunës së Çairit, Visar Ganiu, bashkë me arsimtarë dhe nxënës të shkollave fillore, kanë vizituar tre institucione publike shëndetësore.Me këtë rast, ato dhuruan piktura të përgatitura nga vet nxënësit për stafin mjekësor.

Baby Boo