Gani Geci: “Nuk jam ushtar i Bujar Bukoshit, por jam ushtar i Qeverisë së Republikës së Kosovës”


Shkruan Gani Geci:
Të dashur miq, në vitin 1998 në një takim me disa krerë të UÇK-së, në fshatin Rezall kam pas deklaruar haptas se unë nuk jam ushtar i Bujar Bukoshit, por jam ushtar i Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe vendit tim edhe pse tani jam rreth 23 vite më i vjetër po e përseris të njejtën. ”Unë nuk jam ushtar i Albin Kurtit, por jam në dispozicion të bëhem ushtar i Qeverisë së Republikës së Kosovës pra vendit tim pa marr parasysh se kush është në Qeveri.