Gani Geci i veshur kuq e zi niset për në Mitrovicën e Veriut


Ish-deputeti i LDK-së, Gani Geci ka shkuar në veri të Mitrovicës i veshur kuq e zi.
Atje është parë duke pirë kafe me një banor të pjesës veriore të Mitrovicës.
“Jemi ardhë këtu, po e pimë nga një kafe, jemi vesh kuq e zi me qenë më patriota”, dëgjohet duke thënë Geci.

Kujtojmë se Qeveria e Kosovës dje nisi me zbatimin e reciprocitetit për targa duke vënë targa të përkohshme për veturat me targa të Serbisë që hyjnë në territor të Kosovës.
Që dy ditë, qytetarë serbë kanë bllokuar rrugët që çojnë në pikat kufitare në Bërnjak dhe Jarinje.