Fushata “Me Ka Krejt” e Lëvizjes Besa nis nga Shkupi


Lëvizja BESA fushatën për zgjedhjet lokale të 17 Tetorit, do ta nis nga Shkupi, me saktesisht nga salla Boris Trajkovski, ku do të mbahet edhe konventa promovuese e të gjithë kandidatëve,njoftuan nga ky subjekt politik.

Lëvizja BESA në këto zgjedhje lokale do të garojë me 11 kandidat për kryetar komuna dhe 22 lista për këshilltar komunal.
Fushata zgjedhore 20 -ditore për zgjedhje lokale 2021 që do të mbahen më 17 tetor të këtij viti, fillon zyrtarisht më 27 shtator.

Rendi i listave të kandidatëve për kryetarë dhe këshilltarë u përcaktua kohët e fundit me short, i cili u mbajt në Komisionin Shtetëror Zgjedhor. Në këto zgjedhje Lëvizja Besa do të ketë numrin 16 në listat zgjedhore.
Në komunën ku nuk ka përfaqësues, numri i duhur i paraqitësit do të hiqet dhe në vend të tij do të shkruhet numri rendor i mbajtësit të ardhshëm, pa lënë hapësirë.