Furra i dj*eg të gjithë shtëpinë, vetëm byrekun jo


Shtëpia e një çifti kroat është shkrumbuar nga zj*arri që u shka*ktua nga një de*fet elektrik në furrë, por byreku që ishte në këtë furrë, çuditërisht nuk u dogj. “Kisha vënë byrekun me kungull për t’u pjekur. Nuk e gjeti gjë, vetëm se u poq pak më shumë”, tha Nada Vidović, zonja e shtëpisë. “Zj*arri filloi papritur. Ne kishim frikë nga një shpë*rthim dhe u larguam me shpejtësi nga shtëpia, duke mos marrë asgjë me vete”, shtoi ajo.