Funksionari i LSDM së Hadi Osmani: Edhe BDI ja ka filluar të mendojë si ne


Nga Hadi Osmani funksionar në partinë LSDM

Si u nda prej Vmro-së dhe bëri koalicion me LSDM-në, edhe BDI-ja ka filluar të mendojë si ne (shqiptarët e LSDM-së) për interesin e shqiptarëve. Këtë po e tregon edhe me përkrahjen që po na e jep BDI-ja që Marrëveshja e Ohrit të bëhet pjesë preambulës. Falemnderit Z. Ali Ahmeti që po e përcjell frymën politike të liderit tonë Zoran Zaev dhe që përveç për interesin e VMRO-DPMNE-së, më në fund po punon edhe për interesin e shqiptarëve.

Baby Boo