Ftesa për Bregoviqin, Capital T anulon pjesëmarrjen

Capital T ishte i ftuar që të përformonte në hapjen e evenimentit të Festës së Birrës në Korçë, mirëpo për shkak të ftesës së artistit serb Goran Bregoviç, ai ka anuluar përformancën e tij.

Baby Boo

Ai u kërkoi falje fansave të tij për anulimin e përformancës së tij.
“Treshi Përsheshi”, Sevdai Radogoshi kujton Lecin dhe Cimën me një foto të vitit 1986-të
Gjithashtu i bëri thirrje Bashkësisë së Korçës që ta anulojnë përformancën e artistit serb.

https://www.instagram.com/tv/CSOxdzEg8da/?utm_source=ig_web_copy_link