Frenimi i BMW-së: Si mendoni ju, aksident apo mashtrim për siguracion?(VIDEO)


Kjo video tregon momentin kur një BMW e argjendtë frenon befasisht pranë një rrethrrotullimi.

Makina që e ndjek nga pas nuk frenon dot në kohë dhe e godet mjetin.

Video është bërë në Londër dhe ka ngjallur debat online.

Ka nga ata që thonë se personat që ishin në makinën BMW e kanë bërë qëllimisht atë frenim, për të fituar para nga siguracioni.

Baby Boo