Frashër Krasniqi dhe Milaim Zeka live në emision flasin për konfliktin fizik

Dikur ishin rrahur në studio në transmetim live, por sot Milaim Zeka e Frashër Krasniqi e dëgjojnë njëri-tjetrin me shumë vëmendje.

Kanë kaluar disa muaj, që prej se deputeti i PSD-së, Frashër Krasniqi dhe ai i Nismës, Milaim Zeka ishin rrahur me njëri-tjetrin në transmetim live.

Por, sot ne emisionin Frontal i ftuar ka qenë Frashër Krasniqi, ndërsa në një moment është lidhur live edhe deputeti Milaim Zeka për të folur për seancën e kuvendit, e Krasniqi e ka dëgjuar me shumë vëmendje.

I pyetur për raportet mes tyre tani, Krasniqi nuk ka dashur të deklarohet gjersa ka thënë se kjo është çështje e mohuar. Por, thotë se nuk i ka kërkuar falje Milaim Zekës

Baby Boo