Fotografitë e para nga Golf 8


Më në fund paparacët gëzuan miliona fansa të VW Golf. Ata fotografuan markën VW Golf 8 deri sa po testohej në pistën “Nurburgrind” .

Në foto shihet se gjenerata e 8 është e ndryshuar shumë nga gjenerata e 7.

Risi e Golf 8 do të jetë se do të ketë verzion GTI dhe R line me motor elektrik.


Baby Boo