Fotogaleri/ Mes heronjve që luftuan me zjarret e Ferrit në Greqi

Me gjithë lodhjen, temperaturat dhe vështirësitë e shumta, zjarrfikësit kanë vazhduar në çdo moment betejën e tyre në Athinën Lindore, e cila është përfshirë nga flakët.

Baby Boo

Ata janë të vendosur të vijojnë betejën e tyre me flakët edhe pse bilancet paraprake ishin tragjike.

Fotot flasin vetë…:


Restorant Lumare