FOTO/VIDEO Dhëndri thyen shpinën pasi shokët e hodhën lart në dasmën e tij, nuk arritën ta presin


Një dhëndër ka thyer kurrizin në dasmën e tij pasi miqtë e hodhën hodhën në ajër atë. Momenti i tm*errshëm u kap nga kamera, në një video ku shihet nusja duke kërcyer e lumtur vetëm disa sekonda para aks*identit të burrit të ri Liviu Filimon.

Ajo kthehet të përballet me grupin e miqve ndërsa ata e hedhin Filimonin, 31 vjeç, në ajër para se ta kapin. Por, pasi provuan një god*itje të dytë, miqtë nuk arrijnë të kapin Filimon, i cili duket se kthehet përm*bys dhe përp*laset i pari në dysheme.

Nusja dhe miqtë e tmerruar vrapojnë në anën e tij ndërsa klipi përfundon, megjithatë raportet lokale sugjerojnë se miqtë i përkeqësuan gjërat duke e ngritur Filimonin dhe duke e vendosur në një karrige para se të mbërrinin mjekët. Inc*identi ndodhi në një dasmë në Rumani të Premten në mbrëmje në një sallëdasmash.