(FOTO) Një maqedonas nga Kanadaja dhuroi 100 mijë dollar të ndihmojë bojkotin e referendumit

Komuniteti maqedonas që jeton dhe vepron në Kanada deri më tani ka mbledhur mbi 145 mijë dollar me qëllim që të ndihmojnë fushatën për bojkot të refendumit të 30 shtatorit,informon MEDIAL.

Këto të holla janë mbledhur gjatë një darke në Toronto ku ishin takuar organizata të ndryshme patriotike të maqedonasve të Kanadasë.

Baby Boo