Foto nga vendimi i gjykatës për dë*nimin e Fjolla Morines


Fjolla Morina dë*nohet me 6 vite b*urg
Këngëtarja e njohur nga Kosova është dë*nuar nga gjykata e Kukësit me 6 vite b*urg për tr*afkim ar*mësh.
Avokatja e këngëtares Aurora Guska, është shprehur se vendimi i gjykatës do të anki*mohet.

Guska u shpreh se Fjolla ka pasur në çantë vetëm një ar*më, edhe atë ak*sidentalisht. “Vendimin e gjykatës do ta ank*imojmë. Ka pasur vetëm një ar8më, e ka pasur pa dashje, aks*dentalisht në çantën e saj,” u shpreh avokatja e saj.

Kujtojmë se Fjolla Morina u arre*stua pasi u kap me dy pi*stoleta në çantë gjatë ten*tativës për të kaluar kufirin drejt Shqipërisë nga dogana e Morinës, e shoqëruar nga shoferi dhe biznesmeni Fisnik Syla me të cilin u martua pak ditë më parë. Gjykata e Kukësit dha masën e arr*estit në shtëpi, dhe këngëtarja mori me qira një banesë në Kukës, ku do të duhej të qëndronte të paktën deri në seancën e radhës. Momentalisht ajo gjendet në arr*ati.