Foto e ditës: Edhe heronjtë kanë nevojë për pushim


Në këtë foto të ditës, të realizuar nga Arbnora Memeti tre zja*rrfikës nga Strumica, pas 14 orësh përpjekjesh mbinjerëzore në shua*rjen e zj*arrit pranë Delçevës, të rra*skapitur, janë shtrirë për të marrë frymë para bet*ejave të reja me zj*arrin.

Zj*arret në vend nuk janë duke u shu*ar, një duzinë zja*rresh janë aktive dhe situata më serioze është në rajonin e Dellçevës, por edhe në Pehçevë dhe në komunën e Makedonski Brod.
Përveç zja*rrfikësve, të gjitha kapacitetet e tjera në dispozicion janë të angazhuara në lokalizimin dhe shu*arjen e tyre – nga vetëqeverisja lokale, Qendra për Menaxhimin e Kr*izave (QMK), ushtrisë, policisë dhe qytetarëve.

Baby Boo