Foshnja një muajshe shërohet nga koronavirusi

Një lajm i mirë për të nisur ditën sot. Një foshnje 1 muajshe është shëruar nga koronavirusi. Ngjarja ka ndodhur në Tailandë. Foshnja 1 muajshe ishte i infektuari më i ri në Tailndë.

Baby Boo

Sipas mediave të huaja, doktorët përdorën katër antiviralë për të shëruar fëmijën. “Strategjia e përdorur për të trajtuar këtë fëmijë ishte duke e kuruar atë për 10 ditë me radhë. E kontrollonim çdo ditë dhe pas 3 ditësh filluan përmirësimet”- tha për Reuters Visal Moolasart, mjek infeksionist në Insitutin e Sëmundjeve Infektive në Bangkok.

Deri tani ka 2 mijë e 826 raste dhe 49 të vdekur në Tailandë.