Foshnja 4 muajshe e infektuar me Koronavirus, me të në infektologji edhe e ëma!

Në konferencën e sotme për shtyp, Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipce, theksoi se pesë raste të reja janë pranuar në Klinikën e Sëmundjeve Infektive, duke e çuar numrin e përgjithshëm në 68.

Baby Boo

“Shtatë janë në gjendje kritike. U pranuan gjithashtu një nënë dhe një foshnjë katër muajshe nga Kocani. Foshnja është në gjendje shumë të mirë shëndetësore – tha Filipce.

Më 8 shtator, 25 pacientë u shtruan në spital, pesë prej të cilëve ishin në gjendje kritike dhe ishin të lidhur me ventilimin artificial.