Forumi i Gruas i BDI-së: Pr*otestuesit fyen dhe dhu*nuan gruan shqiptare


Forumi i Gruas i Bashkimit Demokratik për Integrim reagon dhe dë*non as*hpër sjelljen jodemokratike të disa dashakeqësve, të cilët shfrytëzojnë rastin tr*agjik të Tetovës për qëllime politike dhe shprehën dhu*në ndaj personalitetit të një gruaje, nënе, bashkëshorteје, motre, vajze dhe kryetare të Komunës së Tetovës.
Forumi i Gruas i BDI-së vlerëson se fjalët fy*ese të disa pro*testuesve ndaj zonjës kryetare Teuta Arifi, fy*ejnë çdo grua që merret me politikë dhe kjo nuk është mirë për demokracinë e një vendi.

Shprehim ngushëllime të sinqerta ndaj familjarëve dhe kërkojmë nga partitë politike që të mos keqpërdorin dhimbjen e tyre.
Njëherit ftojmë forumet e të gjitha partive politike në vend të dënojnë këtë akt sepse në këtë mënyrë ata do të mbrojnë integritetin e gruas, do të mbrojnë vetveten dhe ardhmërinë e pozitës së gruas në politikë dhe në shoqëri.