Forum biznesi mes kompanive nga Maqedonia e Veriut dhe Kosovës


Në organizim të Fondacionit për Menaxhim dhe kërkime industriale në bashkëpunim me Prishtina REA në përbërje të Rrjetit evropian të mundësive biznesore (Enterprise Europe Network) sot në Shkup do të mbahet forum biznesi me kompani të Kosovës.

Baby Boo

Në forum do të marrin pjesë pronarë të sektori ITK, industrisë së drurit dhe mobileve. Biznesmenë nga Kosova do të fillojnë me mundësitë e investimit në vend, ndërsa do të realizojnë takime edhe me kompani nga Maqedonia e Veriut. Kompanitë nga Kosova do të kenë mundësi madje edhe të dinë më shumë për mundësitë e investimit në shtet.

“Forumi ekonomik do të mundësojë kompanive të gjejnë partnerë biznesi nga Kosova, të zgjerojnë rrjetin e tyre biznesor, të ndajnë përvojë me kontakte biznesore ndërkombëtare nga Kosova, të jenë në rrjedhë me trendët e tregut dhe të identifikojnë inovacionet teknologjike”, kanë bërë të ditur organizatorët.