Forca të shumta policore përreth ndërtesës ku jeton Gordana Jankulloska, kontrollojnë çdo automjet

Përreth ndërtesës ku jeton ish-ministrja e Punëve të Brendshme, Gordana Jankulloska, sot ka forca të shtuara të policisë.
Çdo automjet që do të kalojë në atë pjesë do të kontrollohet.

Baby Boo

Gordana Jankulloska duhet të shkojë në burg për rastin “Tanku”, me të cilën dje Gjykata e lartë konfirmoi vendimin.
Nga ana tjetër, mëngjesin e sotëm Jankulloska nëpërmjet rrjetit social Facebook, porositi se nuk ka nevoj për shumë forca policore dhe se ajo është në shtëpi dhe nuk e ka ndërmendë të shkoj.