Flet vajza e një pacienti që shpëtoi falë ndihmesës së stafit të spitalit (FOTO)


Sot në disa media u publikua informacioni për deklaratën që ka dhënë një familjare e një pacienti që ka ndodhur mbrëmë në Spitalin Modular në Tetovë.
J.Srbinovska para 1 ore edhe një herë në rrjetin social facebook e ka treguar “historinë” e babait dhe motrës së saj që mbrëmë kur shp*ërtheu zj*arri gjendeshin në Spitalin Modular.
Ja shkrimi që ka publikuar J.Srbinovska në facebook:

Baby Boo

Kjo është historia jonë !!!
Së pari, FUQI E MADHE por Falenderimi më i MADH për stafin mjekësor në Spitalin Modular në Tetovë! Ata bëjnë përpjekje mbinjerëzore për çdo pacient të vendosur atje dhe kjo është e vërteta dhe qëndrimi i vetëm i familjes sime. Çdo gjë tjetër e shkruar është e pavërtetë dhe është turp të ndryshohen fjalët!

Se pacientët në Spitalin Modular shoqërohen për shkak të mungesës së stafit është e vërtetë, po, por kuptojeni që numri i të shtruarve në Tetovë është I MADH! Stafi mjekësor, pavarësisht sa i mangët, bën gjithçka që mundet për pacientët e kujdesur atje dhe unë jua them këtë nga dora e parë! Nuk është e drejtë të përm*bysësh gjërat dhe të njollosësh emrin e stafit – babai im u ndihmua nga një mashkull dje, por motra ime në atë panik nuk e pa se kush ishte, dhe sot zbuluam se ai person ishte pjesë e Stafit!

Më erdhi keq që dhashë deklarata për mediat, sepse disa prej tyre duan të bëjnë sensacion nga një tr*agjedi e tillë (çdo nder për përjashtimet, dhe ka disa) dhe nuk respektojnë asnjë kod etike. Ju lutemi mos na i vini fjalët në gojë!

Thashethemet se zj*arri u shkaktua nga një prizë e thyer – po, unë thashë që kemi dëgjuar një thashethem të tillë, dhe me siguri të gjithë ju në Tetovë po e dëgjoni. POR! Motra dhe babai im nuk panë asgjë, gjithçka që ata donin në atë moment dhe që paniku duhej të shpëtohej dhe në asnjë rast ata nuk pretendojnë se ky është shkaku i zj*arrit, sepse unë përmend se ata nuk e panë!

Është fakt se zj*arri shp*ërtheu shumë shpejt, se njerëzit digjeshin të gjallë, për fat të keq është një fakt, është fakt që familjarët e mi dhe shumë të tjerë dolën nga dritaret, është fakt që pavarësisht sa kritikoni ekzistenca e një shoqëruesi – familjari së bashku me stafin ndihmuan pacientët të evakuohen.

Dhe fakti më i madh është se kjo është një tr*agjedi e madhe që besoj se ASNJE nuk donte të ndodhte – zj*arri u përhap shumë shpejt dhe ky është maksimumi që mund të bëhet dhe shpëtohet.
JU LUTEM PËRSËRI – mos i shtrembëroni fjalët e mia dhe mos shtoni vaj, le të vajtojmë të vd*ekurit dhe të ndihmojmë të mbijetuarit në vend që të bëjmë histori për një lexueshmëri më të madhe.