Flet njëri nga pro*testuesit: Ma do*gjën motrën, vetëm ajo e di si i ka dal shpirti (VIDEO)

Pa Censurë është duke raportuar live për pr*otestën në Tetovë. Njëri nga pro*testuesit u përgjigj në pyetjen e Pa Censurë se “Përse kishte dalur në protestë?” Ai tha se kishte dalur për motrën e tij pasi që ajo ishte njëra nga 14 vi*ktimat në dj*egien e spitalit modular në Tetovë. Ai tha se kërkon drejtësi dhe se sa më parë të dalin të vërtetat rreth dj*egies së spitalit, shkruan Pa Censurë. Ai u shpreh se po të kishtë vd*ekur motra e tij me sëmundjen që kishte do ta bartte më lehtë dhimbjen por kjo që i ka ndodhur motrës së tij, për të ishte e pa pranueshme. Ai në fund shtoi se këtu ka një fajtor por jo të janë të gjithë fajtor./PaCensurë

Baby Boo