Flet maqedonasja Irena nga Shkupi e martuar me Arijanin: Kemi tre fëmijë, nuk janë as krishterë as muslimanë! (Video)

Irena Lozana për hir të dashurisë ka shkatërruar paragjykimet 20 vjet më parë. Ajo e dinte se e don vetëm dashurinë dhe e gjeti vetëm në një kat sipër apartamentit të saj, te komshiu i saj Arijan Lozana.

Sigma Doors

Dashuria mundi të gjitha, dhe tre fëmijët Ian, Khan dhe Ava nuk janë as të krishterë, e as muslimanë. Siç thotë Irena Lozana, ata thjesht janë fëmijë. Të jetojmë sot për sot, është porosia e Irenës.