Flamuri shkon në protestë me Benz-in 125 mijë dollarësh, ulëret për varfërinë e popullit (Foto-Video)

Opozita  në Shqipëri, udhëhoqi mosbindjen civile dhe bllokimin e disa akseve rrugore sot që nga Vora, deri në Milot.

Baby Boo Tinex

Të  gjitha këto kauza në dukje qytetare dhe me motive sociale binin në kontradiktë me një Mercedes luksoz G Class, që u shfaq në Milot në praninë e deputetit Flamur Noka dhe që shpërndante ujë për protestuesit “hallexhinj” të cilëve po u qante hallin politika.

Vetë Noka shihet duke komanduar veturën e shtrenjtë që afrohet dhe më pas hap derën e automjetit në fjalë për të shpërndarë “ndihmat”.

Në një moment të caktuar Noka fton operatorin e një televizioni që të mos filmojë.

Fuoristrada në fjalë nis nga çmime minimale prej 125 mijë dollarësh dhe modelet e saj nëpër botë janë të limituara në prodhim.

Politikani i pasur me veturë të shtrenjtë që udhëheq protestën me kauza sociale të qytetarëve të varfër, ishte ky kontrasti më evident që binte në sy nga dhënia e “lëmoshës” së sotme.

 

Restorant Lumare