Fjolla Morina ndahet nga biznesmeni i cili përfundoi në borxhe dhe aborton beben


Që nga fillimi i karrierës së saj muzikore, Fjolla Morina veten e ka paraqitur te publiku si një femër me karakter të fortë, të pathyer dhe një femër ‘BOSS’.
Projektet e saj muzikore me klipe e tekste eksplicite, e kanë dalluar këngëtaren nga koleget e saj, me disa prej të cilave kishte edhe mosmarrëveshje, siç ishte rasti me Tunën dhe Dafinën, të cilave u bëri ‘diss’ te kënga e saj ‘Queen’.

Krahas muzikës, në titujt e rubrikës rozë emri i këngëtares është lakuar edhe për jetën e saj private.
Ndarja nga bashkëshorti i parë, me të cilin ka një vajzë, ishte pikënisja e interesimit medial për Fjollën.
Po ashtu, lidhja e saj e dështuar nga ku ka një vajzë tjetër, e më pas skandalet e rrahjet me ish të dashurin e saj, kanë bërë që Fjolla të mos ‘rehatohet’.
Por, kur mendoi se i qeshi fati në lidhjen e re me Fisnik Sylën, biznesmenin 12 vjet më të ri se ajo në moshë, Fjollës i ndodhi e papritura.

Baby Boo