Fitorja e Holandës e eliminon Maqedoninë e Veriut nga EURO2020

Holanda mposhti Austrinë 2-0, për ta lënë Maqedoninë të fundit në grup pa pikë.

Baby Boo

Meqenëse ndeshjet direkte me Austrinë dhe Ukrainën i ka humbur, Maqedonia e Veriut do të mbetet në vendin e fundit edhe nëse e fiton duelin me Holandën.


Restorant Lumare