Fitore Ziberi: “Unë edhe në këtë gjendje votova”

Dikush lu*ftoi që ti sot të gëzosh të drejten e votës.
Nëse ne nuk votojme ne po e anashkalojm/injorojmë historine dhe po flakim anash të ardhmen ~ Pat Mitchell

Baby Boo

Realizo ëndrrën
Dil Voto
P.s nëse une edhe në këtë gjendje mundesha të dal mundesh edhe TI
Fitore Ziberi kandidate për deputete nga radhët e BDI-së