Firmoset marrëveshja për sheshin në Studeniçan


Dje kryetari i Komunës së Studeniçanit  Azem Sadiki, me Ministrin e Financave të RM-së dhe drejtorie e zyrës së Bankës Botërore në RM, firmosën kontratën për financim të projektit: rregullim i sheshit në Studeniçan, njofton Koha.

Mjetet në vlerë prej 17.455.819,30 denarë janë siguruar nga Banka Botërore nëpërmjet Ministrisë së Finansave të RM.

Baby Boo