Firmat vazhdojnë të keqpërdorin ndihmën shtetërore, ja sa punëdhënës nuk i paguan punëtorët e tyre

Edhe 306 punëdhënës kanë keqpërdorur mbështetjen financiare për pagesa të rrogave për muajin dhjetorë , bëri të ditur drejtoresha e PAD-it Sanja Llukarevska.

Baby Boo

Punëdhënësit të cilët nuk paguan rrogën, janë paralajmëruar nga kompetëntët ndërsa pas afatit do të vijojë bllokim të llogarive dhe do të kryhet transfer në llogaritë e të punësuarve.

Keqpërdorim më imadh është konstatuar në veprimtaritë e tregtisë me pakicë, hotielieri dhe dhe ndërtimtari.