Filpçe: Foshnjat e diagnostikuar me Kovid-19, në gjendje …

Ministër i Shëndetësisë Venko Filipçe, gjatë konferencës për shtyp njoftoi edhe për gjendjen shëndetësore të dy foshnjave të prekura nga Koronavirusi.

Baby Boo

Ai tha se të dyja foshnjat të diagnostikuar me Kovid-19 janë në gjendje të mirë shëndetësore.

Ndërsa shtoi se 122 punonjës shëndetësorë janë prekur nga virusi Korona dhe 7 prej tyre janë shëruar dhe janë kthyer në vendet e tyre të punës.