Filmi skandaloz, regjisori Bojaxhi: Jam artist, nuk ndikohem nga politika

Regjisori i filmit që së fundmi mori hov të madh dhe reagime të shumta në opinionin e gjerë, lidhur me skenat që sipas përmbajtjes së filmit UÇK-ja në vitin 2001 ka kryer përdhunime dhe malltretim të civilëve, percjell Fakte.

Lidhur me këtë është prononcuar edhe regjisori i filmit Jani Bojaxhi./Pacensure

Baby Boo