Filmi ruso-serb që njollos luftën e UÇK-së dhe viktimat e luftës,gati të shfaqet nëpër kinema ! (VIDEO)

Filmi  propagandistik “Kufiri Ballkanik”, një produksion ruso-serb me regji nga rusi Andrej Volgin, pritet të shfaqet nëpër kinema këtë vit.

Baby Boo

Rusia dhe Serbia tani edhe në rrafshin kulturor vazhdojn me propagandën e egër kundër shqiptarëve, duke prodhuar një film anti-shqiptar dhe anti-NATO.

Filmi është i bazuar në një histori fiktive që paraqet marrjen e aeroportit të Prishtinës nën drejtimin e Junus-Bek Yevkurov, presidenti aktual i Ingushetisë, gjatë operacioneve ushtarake në ish-Jugosllavi në vitin 1999.

Në film UCK-ja paraqiten si luftëtar islamik dhe kinse ushtria ruse lufton kundër tyre.

Një film komplet i sajuar nga sllavët ku serbët paraqiten si viktima, ndërsa shqiptarët dhe NATO agresor.