Fillon sot shpërndarja e materialit zgjedhor nëpër KKZ


Komisioni shtetëror zgjedhor (KSHZ) sot nga shtypshkronja “Kiro Dandaro” në Manastir do të fillojë me shpërndarjen dhe parashtrimin e materialit të besueshëm zgjedhor në 80 komisionet komunale zgjedhore (KKZ) dhe Komisionit komunal zgjedhor të Qytetit të Shkupit për zgjedhjet lokale që do të mbahen të dielën më 17 tetor.

Baby Boo