Fillon sot regjistrimi në shkollat e mesme


Regjistrimi në vitin e parë në të gjitha shkollat e mesme për vitin shkollor 2021/2022 fillon sot. Sipas Konkursit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, në shkollat e mesme publike ka 30.053 vende të lira.

Baby Boo