Fillon seanca, gjithçka është gati

Fillon seanca e Kuvendit ku pritet të votohet për ndryshimet kushtetuese, shkruan Pacensure.

Kjo vjen pas Marrëveshjes së arritur në mes kryeministrit Zaev dhe Levizjes Besa. Kërkesat e Beses do të realizohen me ligj dhe jo me Kushtetutë./Pacensure