Fillon rikonstruimi i bulevardit përgjatë Bit Pazarit


Nga dita e sotme filluan punimet për rikonstruimin e bulevardit përgjatë Bit Pazarit.
Në këtë pjesë është i paraparë ndërtim i një taksi stacioni, rrugë për këmbësorë, hapësirë të gjelbërt dhe stacion ku do të mund të ndalen autobusët që do të bartin turistë për në Çarshinë e Vjetër.

Shitësit ambulant të luleve në Bit Pazar që dolën në protestë kundër largimit të tyre nga bulevardi, janë larguar për shkak se filluan punimet.

Baby Boo