Fillon rënia e kurbës, sa raste të reja me koronavirus u konstatuan sot në Shqipëri

Ka vijuar edhe sot numri i ulët i të prekurve me koronavirus në Shqipëri.

Baby Boo

Ministria e Shëndetësisë konfirmon se gjatë 24 orëvë të fundit janë konstatuar 7 raste të reja duke e çuar numrin total të të prekurve nga koronavirusi në 416.

7 reastet e reja me koronavirus janë konstatuar në Tiranë dhe Shkodër, me respektivisht 3 dhe 4 raste secila.

Raste të reja me koronavirus sot:

-3 arste Tirana

-4 raste Shkodra

Shpërndarja gjeografike e rasteve pozitive, është si vijon:

– Tiranë 199 raste
– Durrës 38 raste
– Lushnje 5 raste
– Elbasan 15 raste
– Fier 32 raste
– Kavajë 8 raste
– Rrogozhinë 4 raste
– Korçë 17 raste
– Vlorë 5 raste
– Shkodër 49 raste
– Lezhë 14 raste
– Berat 2 rast
– Has 12 raste
– Krujë 5 raste
-Tropojë 4 raste
– Pukë 4 raste
– Mirditë 3 raste.