Fillon pr*otesta për rastin “Monstra”

Tashmë ka nisur pro*testa për rastin “Monstra”. Prot*estuesit nga parku i Çairit do të vazhdojnë pr*otestën deri tek Prokuroria Themelore Publike. Prot*estës po i prijnë familjarët e të akuz*uarve në rastin “Monstra”, ata kërkojnë drejtësi dhe hedhin poshtë ak*uzat e Prokurorisët.

Baby Boo

Në rastin “Monstra”, tre vjet më parë, procedura gjyqësore filloi prej fillimit me vendim të Gjykatës Supreme, për shkak të lëshimeve në zhvillimin e procedurës. Pretendohej se bisedat e përgjuara mund të ndryshonin rrjedhën e procedurës. Por, nga Prokuroria u shprehën se “bo*mbat” nuk kanë zbuluar detaje të reja dhe prokurorja Fatime Fetai kërkoi dë*nime të përjetshme për Alil Demirin, Afrim dhe Agim Ismailoviqin, si dhe dënime maksimale për Haki dhe Fejzi Azirin. Aktakuza për Sami Lutën është tërhequr. Pas fjalëve përfundimtare të mbrojtjes, Gjykata Penale duhet të marrë vendim për rastin “Monstra”.