Fillon protesta para Kuvendit


Para Kuvendit të Maqedonisë ka filluar protesta kundër ndryshimit të emrit të vendit.

Atmosfera është e ngjashme sikur edhe ditëve të kaluar. Me këngë patriotike, flamuj të Maqedonisë dhe pankarta nëpër duar qytetarët e pranishëm protestojnë për të shprehur revoltën e tyre kundër Marrëveshjes për emrin me Greqinë.

Para Kuvendit ka forca të larta sigurie.

Pëndryshe protesta organizohet nga “Të rinjtë për Maqedoninë” ndërsa ka përkrahjen edhe të më shumë organizatave qytetare.

Baby Boo